Vehid Kocani

Vehid Kocani

Nominert den 26. april 2024

Kategori: Andre bransjer

TAKTEKKER FRANTZEN EFTF. AS

bergen, vestland

6.
plass totalt
932
stemmer
14
nominasjoner

Videohilsen til Vehid Kocani fra Petter, Vendela og Norges Hyggeligste Håndverker!

Del video

Nominasjon av Isabell Olsen

26. april 2024

Jeg nominerer Vehid "Idi" Kocani til Norges Hyggeligste Håndverker. Som blikkenslager og prosjektleder hos Taktekker Frantzen er hans evne til å skape trygghet og tillit gjennom å alltid holde avtaler og frister kjent for å sette standarden for kvalitet og pålitelighet i bransjen. Med et stort smil og et smittende humør lyser han opp arbeidsdagen for alle rundt seg, noe som gjør hver kundeinteraksjon til en positiv opplevelse. Idis rolle som mentor fremmer yrkesstolthet og inspirerer unge håndverkere til å oppnå sine fagbrev. Hans engasjement i ungdomsfotball understreker hans dedikasjon til fellesskapet, og han er dypt respektert både på jobb og i lokalsamfunnet. Vehid "Idi" Kocani er essensen av hva en håndverker skal være – dyktig, pålitelig, og engasjert. Hans varme personlighet og faglige integritet gjør ham til en verdig kandidat til tittelen som Norges Hyggeligste Håndverker.

Nominasjon av Eirik G Strønen

27. april 2024

Ordentlig gledespreder på jobb, en motivator og inspirasjon for alle rundt seg med sin energi og glød for jobben som skal gjøres. Når ting går godt og det er fredag, så feires det med pizza!

Nominasjon av Line Greibsland

27. april 2024

En dyktig kjernekar med godt humør!

Nominasjon av Mirlind

28. april 2024

Som lærlingen i bedriften kunne jeg ikke bedt om en bedre veileder. I jobb er du både profesjonell, ærlig, godt humør og er en trygghet for alle rundt.

Nominasjon av Aleksander Andrè Unneland Olsen

28. april 2024

Som en leverandør til Vehid, så oppleves han som en hyggelig og sprudlende kunde. Alltid like blid og godt humør, viser stor interesse for håndverksfag. En god ambassadør for håndverksbransjen.

Nominasjon av Steffen berland

29. april 2024

Idi har alltid tid til å slå av prat om alt og ingenting, det er sann fryd å få samarbeide med han. Stemmer man på idi så kan man ikke gjøre feil ! For en mann

Nominasjon av Øyvind Kongsvik

29. april 2024

Blid, hyggelig og arbeidsom

Nominasjon av Karina Lygre

5. mai 2024

Vehid har utført pipetekking på hytten. Arbeidet var profesjonelt og dyktig utført. Vi kunne ikke vært mer fornøyd. Superhyggelig kar!

Nominasjon av Marte Unneland

5. mai 2024

Veldig hyggelig og ærlig. Pålitelig, dyktig og nøye.

Nominasjon av Rolf Vårdal

7. mai 2024

Påliteleg, punktleg, ryddig, serviceinnstilt - positivitet og yrkesstoltheit - anbefalast!

Nominasjon av Synnøve Våge

7. mai 2024

Han er høflig, hyggelig, omtenksom, fullstendig tilstede i samtalene, en ener.

Nominasjon av Kristine

7. mai 2024

Idi møter deg alltid med et godt humør! Han er god til å komme på løsninger, alltid behjelpelig, flink og trygg i sitt fag og veldig hyggelig. Ingen tvil om at han får min stemme. :-)

Nominasjon av Andreas Polster

8. mai 2024

Vehid var prosjektleder for et komplisert takprosjekt: www.wichneborgen.com Han stilte opp både når alt gikk etter plan, men også når det ble vanskelig. Alltid i godt humør, alltid smilende og vennlig. Han fortjener prisen "Norges hyggeligste håndverker".

Nominasjon av Tom Erdal

10. mai 2024

Ekstraordinært servicemindet. Alltid blid og alltid ‘det fixer vi’. Meget god oppfølging og informasjon underveis i arbeidet.

;